Praėjusį sezoną puolėjas rungtyniavo Panevėžio „Lietkabelio“ klube ir buvo vienas jo lyderių. Krepšininkas per susitikimą Lietuvos krepšinio lygos („Tete-a-Tete Casino“ LKL) pirmenybėse aikštelėje praleisdavo po 24 minutes, pelnydavo po 10,6 taško (52,6 proc. dvitaškių, 33,7 proc. tritaškių, 68,3 proc. baudų), atkovodavo po 3,2 kamuolio, atlikdavo po 2,2 rezultatyvaus perdavimo, perimdavo beveik po kamuolį ir rinkdavo po 11 naudingumo balų.

2000-aisias metais profesionalo karjerą pradėjęs klaipėdietis yra žaidęs Lenkijos, Rusijos bei Ukrainos klubuose, o taip pat, be jau minėtos „Lietkabelio“ ekipos, vilkėjęs Kėdainių „Nevėžio“, Klaipėdos „Neptūno“ bei Šiaulių „Šiaulių“ klubų marškinėlius.

Iš viso šalies čempionate krepšininkas yra sužaidęs net 220 rungtynių ir turi 10,9 taško, 4,5 atkovoto kamuolio bei 1,5 rezultatyvaus perdavimo vidurkius.

Aukštaūgis jau pirmadienį prisijungė prie komandos treniruočių ir tikimąsi, kad 42-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius oficialiai galės apsivilkti jau trečiadienį, kai „Juventus“ svečiuose susitiks su Alytaus „Dzūkijos“ komanda.

Neatmetama galimybė, kad tai bus nevienintelis „Juventus“ komandos papildymas prieš startą FIBA Čempionų lygoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)