Plakate, kurį laikė iškėlusi visa grupė „Lietuvos ryto“ gerbėjų, užrašytos A. Kavaliausko citatos, ištartos būnant skirtingų komandų stovyklose. Pirmoji, plačiausiai pagarsėjusi A. Kavaliausko citata: „Niekada nežaisiu „Žalgiryje“. Vėliau – dvi citatos Antanui jau apsivilkus Kauno ekipos marškinėlius: „Noriu laimėti LKL su „Žalgiriu“ ir „Pažadu tapti tikru žalgiriečiu“.

„Sirgaliai šitaip palaiko savo klubą ir taip išreiškia nusivylimą dėl mano perėjimo į kitą klubą. O į plakatą nežiūrėjau. Nereikia, kad pacituotumėte. Man neįdomu. Jie galvojo, kad viskas buvo taip, kaip buvo parašyta spaudoje. Bet viskas buvo ne taip“, – iš karto po mačo „BasketNews.lt“ sakė A. Kavaliauskas.


Anot aukštaūgio, panašaus sutikimo galima tikėtis per kiekvienas „Žalgirio“ rungtynes Vilniuje.

„Nuotaikos gerokai miksuotos. Buvo jaudulio, buvo visko.Bet tai natūralu. Manau, kad kiekvieną, kartą kai čia žaisiu, visada taip bus. Tokio pasitikimo ir tikėjausi. Jeigu jie žinotų visą tiesą, nežinau, ar jie būtų mane taip sutikę. Yra kaip yra, nenoriu veltis į tuos dalykus. Šaunuoliai, kad palaiko savo klubą“, – sakė vidurio puolėjas.

Rungtynės Kauno ekipa įveikė „Lietuvos rytą“ 74:68, o A. Kavaliauskas prie pergalės pridėjo 5 taškus ir 4 atkovotus kamuolius. Tarp A. Kavaliausko žaidimo epizodų buvo ir vienas efektingiausių šiose rungtynėse dėjimų į krepšį, kurio žalgiriečiai trečiojo kėlinio pradžioje persvėrė rezultatą.

Po mačo A. Kavaliauską už pasirodymą pagyrė žalgiriečių treneris Šarūnas Jasikevičius.

„Antanas sužaidė gerai. Žinau, kad tokiose situacijose yra nemalonu rungtyniauti – jis įnešė nemažą indėlį į komandos pergalę“, – konstatavo Š. Jasikevičius.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)