KTU geriau susitvarkė su starto jauduliu ir išsiveržė į priekį 4:0. Vis dėlto netrukus sąlygas ėmė diktuoti „Perlas“. Šeimininkų išrikiuota zoninė gynyba kauniečiams tapo sunkiai įveikiama, per pirmą kėlinį „Perlas“ susikrovė 7 taškų persvarą (19:12).

Antro kėlinio pradžioje vilniečiai pateko į duobę ir varžovai išsiveržė į priekį (23:24). Grįžti į žaidimo ritmą „Perlui“ vėl padėjo zoninė gynyba ir sėkmingas Aisčio Pilausko žaidimas.

„Perlo“ lyderis dar iki didžiosios pertraukos savo kraityje turėjo 12 taškų. Po dviejų kėlinių „Perlas“ pirmavo 38:32.

Puikiai į žaidimą įsiliejus atsarginiams žaidėjams „Perlas“ trečiame kėlinyje didino persvarą. 29-ą minutę ji tapo rekordinė (61:42). Per trečią ketvirtį „Perlas“ pataikė 3 tolimus metimus iš 5 (60 proc.), nors per pirmus du kėlinius buvo realizavęs tik 3 iš 10 (30 proc.).

Ketvirtame kėlinyje „Perlas“ išsaugojo iniciatyvą ir laimėjo rungtynes 76:64. KTU komanda šiose rungtynėse pataikė vos 4 tolimus metimus iš 20 (20 proc.), o „Perlas“ net 28 taškus įmetė po varžovų klaidų.

„Perlas“: Margiris Normantas 15, Aistis Pilauskas 12, Rimantas Daunys 10 (8 atk. kam.), Arnas Beručka 8, Gytis Radzevičius ir Domantas Vilys po 7, Lukas Kvedaravičius 6 taškai.

KTU: Ignas Labutis 16, Deividas Pogužinskas 15, Aidas Kavaliauskas ir Arturas Pelšis po 6 taškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją