31-erių metų lietuvis šiame reitinge užėmė 60-ąją vietą.

„Kai komandoje yra Rudy Fernandezas, J. Mačiulio vaidmuo tikrai negali būti toks pat, koks buvo Kauno „Žalgiryje“, Milano „Emporio Armani“ ar Atėnų „Panathinaikos“, todėl asmeninė statistika suprastėjo. Tačiau, nepaisant visko, tai yra vienas iš kovingiausių ir „kiečiausių“ žaidėjų Eurolygoje. Kiekvienas, kad ir trumpas jo pasirodymas aikštėje gali turėti lemiamą reikšmę. J. Mačiulis itin gerai ginasi, kovoja dėl kamuolių, tačiau turi ir pavojingą puolimo arsenalą, tačiau žinant „Real“ puolimo potencialą Jono vaidmuo atakose yra limituotas“, – rašoma apie J. Mačiulį.

Jonas tapo trečiuoju lietuviu, patekusiu į šį sąrašą. Kiek anksčiau buvo paskelbta, kad 99-oji pozicija atitenka „Žalgirio“ lyderiui Pauliui Jankūnui, o 80-oji – „Emporio Armani“ gynėjui Mantui Kalniečiui.

Kitos reitingo vietos: 59 – Cory Higginsas (Maskvos CSKA), 58 – Darius Milleris (Bambergo „Brose Baskets“), 57 – Sinanas Guleras (Stambulo „Galatasaray“), 56 – Joey Dorsey („Barcelona“), 55 – Ricky Hickmanas („Emporio Armani“), 54 – Cedi Osmanas (Stambulo „Anadolu Efes“), 53 – Patricas Youngas (Pirėjo „Olympiakos“), 52 – Zoranas Dragičius („Emporio Armani“), 51 – Krunoslavas Simonas („Emporio Armani“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)