„Tai – tiesiog nerealu. Artimiausioje perspektyvoje aš nematau jokių galimybių, kad NBA klubai atvyktų į Rusiją ir čia žaistų rungtynes tarpusavyje arba su vietos klubais. Priežasčių tam yra itin daug: tvarkaraščių nesutapimas, finansiniai aspektai ir reikalavimai. Kiekvienas bet kurios NBA komands atvykimas – tai honoraras, skrydžio apmokėjimai, reklama. Vienintelis variantas – itin galingas rėmėjas, kuris susidomėtų šia idėja. Tačiau tikrai nemanau, kad pas mus tokių atsirastų“, – konstatavo A. Vatutinas.

Anot ruso, dar vienas klausimas, ar NBA apskritai matytų prasmę žaisti Rusijoje.

„Klausimas – ar to reikia NBA lygai? Manau, kad jiems to tikrai nereikia. Vieninteliu atveju susidomėjimas galėtų būti tik iš finansinės pusės, tačiau pasiūlyti kol kas nėra ką“, – nukirto jis.

A. Vatutinas labai skeptiškai atsiliepė ir apie CSKA vizitą Kinijoje, kur Eurolygos čempionai sužaidė dvejas kontrolines rungtynes.

„Gal pačios rungtynės ir buvo organizuotos neblogai, tačiau akivaizdu, kad komandų lygis skiriasi (CSKA 101:75 sutriuškino Guangdongo „Southern Tigers“ ir 92:49 – Sičuano „Blue Whales“, – Krepšinis.lt). O pati kelionė buvo tiesiog katastrofiška. Autobusu mums teko keliauti 12 valandų. Visa laimė, kad į tai geranoriškai pasižiūrėjo patys krepšininkai, nes sąlygos buvo itin prastos“, – konstatavo A. Vatutinas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)