„Pamatysime, kaip garliavoms krepšininkėms pavyko susižaisti, kaip į žaidimą įsitrauks legionierės“, – prieš šalies čempionato pradžią kalbėjo „Kibirkšties“ komandos gynėja Eglė Šniokaitė.

Vilniaus klubas šiame sezone jau sužaidė 8 rungtynes: 5 draugiškus mačus ir 3 rungtynes Rytų Europos krepšinio lygoje (EEWBL), kur Latvijoje iškovojo 1 pergalę ir patyrė 2 nesėkmes.

„Šiuo metu vis dar ruošiamės sezonui, norime išlaikyti stabilumą visą sezoną, o ne optimalią formą įgyti jo pradžioje“, – teigė E. Šniokaitė. – Šį sezoną mūsų stiprioji pusė bus išlikęs komandos branduolys, liko tokia pati sudėtis, tik esame dar greitesnės, atletiškesnės ir dar labiau norime laimėti“.

„Kibirkšties“ komandoje po praėjusio sezono liko net 11 krepšininkių ir sudėtį papildė tik Lietuvos rinktinės puolėja Vita Kuktienė, kuri pastaruosius dvejus metus žaidė Ispanijoje.

„Vita mums tikrai suteiks lėtumo ir padidins komandos amžiaus vidurkį“, – juokėsi „Kibirkšties“ gynėja. – Tačiau labiausiai ji pridės tris dalykus: sme-ge-nis“.

LMKL sezono atidarymo rungtynėse „Kibirkšties“ krepšininkės pabandys aikštės šeimininkėms sugadinti šventę.

„Nesureikšminame varžovių, žaisime, kaip prieš bet kurį varžovą“, – kalba E. Šniokaitė. – „Sirenos“ yra pasikeitusios, tad galima tikėtis vieno dalyko – kovos. Mes visada stengiamės nugalėti, tačiau svarbiausia, kad pergale baigtume sezoną. Reikia tobulėti ir augti, šį sezoną norime žaisti finale“.

Atidarymo rungtynės Garliavoje prasidės 18 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)