Turnyro šeimininkė Vitorijos ekipa pusfinalyje kiek nelauktai 80:84 (13:17, 12:15, 28:21, 21:29) nusileido Las Palmaso „Gran Canaria“ krepšininkams. Tiesa, verta pažymėti, kad „Baskonia“ treneris turėjo verstis be dviejų savo NBA žaidėjų – Andrea Bargnani ir Rodrigue Beaubois.

18-metis lietuvis aikštelėje praleido 6 minutes, per kurias nė sykio nežiūrėjo į krepšį, bet atkovojo du kamuolius. Jo atstovaujamą komandą į priekį vedė 16 taškų pelnęs Tornikė Šengelija, Trevoras Cooney ir Adamas Hanga pridėjo po 15, o NBA patirties turintis Shane'as Larkinas surinko 12 taškų.

Tuo metu „Gran Canaria“ gretose išsiskyrė Kyle'as Kuricas, įmetęs net 24 taškus. Sasu Salinas prie pergalės pridėjo 12, o Bo McCalebbas – 11 taškų.

O štai Ispanijos čempionas „Real“ klubas suklupo pirmajame šio sezono „El Clasico“ mūšyje – Barselonos krepšininkams jie nusileido 93:99 (26:26, 22:21, 22:26, 23:26).

J. Mačiulis ant parketo apskritai nežengė nei minutei, o iš jo komandos draugų geriausiai sužaidė Sergio Llullas. Gynėjo sąskaitoje – net 27 taškai. Kitas ispanas Rudy Fernandezas pasižymėjo 15 pelnytų taškų.

Barcelona“ komandoje dar įspūdingiau pasirodė naujokas Tyrece'as Rice'as, į „Karališkojo“ klubo krepšį įmetęs net 30 taškų bei dar atlikęs 6 rezultatyvius perdavimus. Jam geriausiai talkino 16 taškų įmetęs Victoras Claveras ir 14 pridėjęs Ante Tomičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)