Pirmojo mačo išvakarėse krepšininkai atvyko į krematoriumą, kurį valdo bendrovė „K2 LT“. Krepšinio klubo nariai prieš čempionatą sužinojo netradicinių dalykų – kaip vyksta atsisveikinimas su velioniu (į ceremoniją, jeigu reikia, atvyksta ir kunigas), kiek laiko trunka kremavimo procesas, kokia šios ne tik pasaulyje populiarios, bet ir Lietuvoje sparčiai populiarėjančios paslaugos kaina, kad tarp lietuvių populiariausios – medinės urnos, bet ir tai, kad krematoriume nuolat vyksta įvairios parodos bei kitos kultūrinės programos.

Taip pat naujasis klubo treneris Paulius Juodis pasidalijo ir mintimis apie artėjantį sezoną.

„Aš, kaip treneris, turbūt niekada nebūsiu patenkintas komandos pasirengimu. Visada yra taisytinų dalykų, trūkumų, tačiau ruošiamės labai intensyviai. Praėjusią savaitę mūsų žaidėjus praretino virusas, keturias dienas nesportavo komandos kapitonas Paulius Petrilevičius, negalavo ir Karolis Petrukonis bei Simonas Kymantas. Pasiruošimas nebuvo pilnavertis, tačiau skųstis nebėra ko – į Vilnių vyksime pasiruošę kautis“, – prieš pirmąjį mačą LKL kalbėjo strategas.

Pradėsime čempionatą su ta sudėtimi, kurią turime dabar. Sezono metu neatmetu galimybės, kad gali būti kokių nors pasikeitimų. Visada išlieka traumų tikimybė. Pagal mūsų komplektaciją kiekvienas žaidėjas – labai svarbus. Gavus traumą, iš rikiuotės iškritus vienam žaidėjui iškart atsivertų mūsų spragos tiek puolime, tiek gynyboje. - See more at: http://www.rinkosaikste.lt/naujienos/aktualijos/varzybu-su-lietuvos-rytu-isvakarese-isvyka-i-krematoriuma-fotogalerija#sthash.uDO5FEyO.dpuf

„Vasarą, stebėdamas, kaip lyga stiprinasi, kaip komplektuojamos pajėgios komandos, buvau maloniai nustebintas. Didelį žingsnį į priekį žengė ne tik broliais Lavrinovičiais pasistiprinęs „Lietkabelis“, bet ir kitos komandos. Galiu pasakyti, kad laukia įdomus ir labai sunkus sezonas. – aiškino P. Juodis. – Mes patys čempionatą pradėsime su ta sudėtimi, kurią turime dabar. Sezono metu neatmetu galimybės, kad gali būti kokių nors pasikeitimų.“

Kėdainių ekipai šiame LKL sezone atstovaus gyėjai Toni Prostanas (Kroatija), Jermaine'as Love'as (JAV), Deividas Kumelis ir Ignas Vaitkus, puolėjai Ivanas Smiljaničius (Serbija), Arminas Kelmelis, Paulius Petrilevičius ir Justas Sinica bei vidurio puolėjai Simonas Kymantas su Karoliu Petrukoniu.

Ekipoje yra ir trys jauni rezerviniai žaidėjai – gynėjai Vainius Steponavičius ir Aldas Gedeika bei puolėjas Domas Šelekas.

Ketvirtadienio vakarą sostinėje Vilniaus ir Kėdainių komandų mačas prasidės 19 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)