Pati K. Balčiūnaitė tikino, kad šiais metais tikėjosi savo pareigas perduoti kitai komandos draugei, tačiau liko maloniai nustebinta tokiu ekipos sprendimu.

„Šiais metais nesitikėjau, kad būsiu vėl išrinkta komandos kapitone, bet nors ir ne vienbalsiai, dauguma komandos merginų norėjo, kad šias pareigas vykdyčiau ir toliau. Neslėpsiu, buvau maloniai nustebinta“, – kalbėjo 176 cm puolėja.

Paklausta, ar numano, kodėl komandos draugės šias pareigas patiki būtent jai, K. Balčiūnaitė neslėpė kuklumo.

„Tiesiog tai reiškia, kad turiu kažką savyje tokio, kas lemia, jog jau tiek metų man patiki šias pareigas“, – šypsojosi krepšininkė.

Pasak K. Balčiūnaitės, ji komandoje nėra įvedusi jokių kapitonės taisyklių, tačiau sutiko papasakoti, kokias pareigas vykdo būdama kapitone.

„Turiu komandoje keletą kapitonės pareigų ir funkcijų. Viena iš jų – tai komandos nuteikimas prieš rungtynes. Taip pat padedu fizinio rengimo treneriui Mariui Vadeikiui vesti apšilimą prieš susitikimus, šiomis funkcijomis dalinamės. Žinoma, yra ir kitokių, linksmesnių funkcijų – tai, pavyzdžiui, esu atsakinga už komandos narių gimtadienius, kad netyčia kas nors neliktų nepasveikintas“, – apie kapitonės pareigas papasakojo K. Balčiūnaitė.

LMKL sezoną Lino Šalkaus treniruojamos „Hoptrans-Sirenos“ pradės spalio 4 dieną Garliavoje, o kiek vėliau išmėgins savo jėgas ir Europos taurės turnyre.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją