Trečiame kėlinyje Andrejaus Urlepo auklėtiniai pirmavo 50:41, tačiau marijampoliečiai spurtavo 11:0 ir persvėrė rezultatą 52:50.

Iniciatyvą perėmusi „Sūduva-Mantinga“ nemažino apsukų ir triumfavo draugiškame susitikime.

„Dzūkija“: Jimmy Gavinas 19 (4/7 tritaškiai), Paulius Morkeliūnas 15 (7 atk. kam.), Gediminas Navickas ir Anatolijus Kashrovas (6 atk. kam.) po 9, Julius Kazakauskas (16 atk. kam.) ir Alexas Hernandezas po 8 taškus.

„Sūduva-Mantinga”: Aurimas Kieža 22 (8/13 dvitaškiai, 2/4 tritaškiai), Tautvydas Kliučinykas (4/4 tritaškiai) ir Dominykas Domarkas po 12, Antanas Udras ir Gintautas Matulis po 10 taškus.

Po rungtynių tinklalapis „Sūduva-mantinga.lt“ susisiekė su puikiai šiose rungtynėse pasirodžiusiu Ernestu Ežerskiu.

„Smagu laimėti prieš LKL klubą, nuotaika gera, bet pergalės labai nesureikšminame. Mums svarbiausia gerinti savo pačių žaidimą, dar tik po truputį įeidinėjame į krepšinio ritmą. Ar jau aiškėja kažkoks komandos braižas? Dar ne, nes tai vos antros mūsų rungtynės“,- teigė Ernestas Ežerskis.

Paklaustas, ar galima šioje pasirengimo stadijoje Marijampolės klubą lyginti su LKL komandomis, E. Ežerskis greitai atkirto.

„Marijampolėje nejaučiu jokio skirtumo tarp kitų LKL komandų, tiek organizacine prasme, tiek pasirengimo kokybės prasme. Čia viskas taip, kaip ir kituose LKL klubuose“,- „Sūduvos-Mantingos“ klubą gyrė E. Ežerskis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)