Akistata su varžovais iš Rusijos buvo itin banguota – po pirmo kėlinio vilniečiai turėjo net 14 taškų persvarą, bet prieš lemiamą ketvirtį jau buvo besivejančių vaidmenyje (54:61).

Visgi pergalę lėmė įspūdingas rungtynių finišas – per paskutines 4 minutes T. Pačėso kariauna varžovams neleido pelnyti nė taško ir atkarpą laimėjo net 16:0.

„Lietuvos rytui“ tai buvo jau ketvirtosios draugiškos rungtynėse šio sezono pasirengimo cikle. Anksčiau buvo sutriuškinta Alytaus „Dzūkija“ (97:52) ir dukart įveikta Rimo Kurtinaičio treniruojama Kantu „Acqua Vitasnella“ komanda (96:76 ir 95:86).

„Lietuvos rytas“: Deividas Gailius 21, Artūras Gudaitis 18 (7 atk. kam.), Davidas Loganas 15 (11 rez. perd.), Corey Fisheris 11, Rokas Giedraitis 8, Artūras Jomantas 7 taškai.

„Parma“: Nikitas Barinovas 14, Konstantinas Bulanovas ir Sergejus Černovas po 12, Ivanas Uchovas 9 taškai.

"Lietuvos ryto" - Permės "Parma" rungtynių protokolas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)