Bosniai namuose 67:78 pralaimėjo rusams ir patyrė antrą nesėkmę per tris atrankos mačus.

Vis dėlto ne sudėtinga situacija grupėje labiausiai rūpėjo Bosnijos ir Hercegovinos krepšinio gerbėjams po rungtynių.

Ketvirto kėlinio pabaigoje jaunatvišką nebrandumą ėmė rodyti bosnių jaunių rinktinių lyderis Dž. Musa.

Iš pradžių 17-metis krepšininkas įsivėlė į konfliktą su Rusijos rinktinės vidurio puolėju Timofejumi Mozgovu. Kitos varžovų atakos metu Dž. Musa ne itin vykusiai bandė suvaidinti nukentėjęs nuo po krepšiu besiveržusio oponento.

Kuomet ilgokai ant parketo pagulėjęs geriausias pernai Kaune vykusio Europos 16-mečių čempionato žaidėjas pakilo, prie jo priėjo M. Teletovičius.

Trumpas pokalbis tarp Europos krepšinio grandų jau medžiojamo talento ir 30-mečio Milvokio „Bucks“ klubo aukštaūgio pasisuko netikėta linkme – komandos draugai įsiplieskė, jų šoko skirti kiti Bosnijos ir Hercegovinos žaidėjai.

Kitą dieną M. Teletovičius teigė tenorėjęs nuraminti ir padrąsinti rinktinės naujoką, bet esą sulaukęs negražaus atsakymo.

„Aš esu kapitonas ir rinktinėje žaidžiu trylika metų. O jis, jauniausias mūsų žaidėjas, pradeda pulti ir įžeidinėti mane. Neįmanoma visko tęsti po tokio incidento“, – stebėjosi taikliarankis puolėjas.

Kaip ten bebūtų, M. Teletovičius atsiprašė dėl savo poelgio ir iškart su Dž. Musa „surūkė taikos pypkę“ – įkėlė į socialinį tinklą vaizdo įrašą, kuriame draugiškai ir ramiai šnekučiuojasi su jaunuoju tautiečiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)