Kauno „Akropolyje“ vykusiame renginyje sirgaliams oficialiai pristatyta naujojo sezono „Žalgirio“ komanda. O joje – išties nemažai permainų: be A. Kavaliausko LKL čempionų gretas papildė gynėjai kanadietis Kevinas Pangosas ir prancūzas Leo Westermannas, centras iš Brazilijos Augusto Lima, po metų pertraukos sugrįžo Artūras Milaknis, o iš dublerių komandos buvo pakviesti Martynas Varnas ir Paulius Valinskas.

„Gerai sekasi, pradėjome kartu treniruotis – šiandien turėjome vieną ilgesnių treniruočių, tai viskas gerai“, – nedaugžodžiavo 208 cm ūgio vilnietis.

Nors praėjusią vasarą, kai su „Lietuvos rytu“ pasirašė ilgalaikę sutartį, nė nepagalvojęs pareiškė, kad niekada nežais „Žalgiryje“, Laikinojoje sostinėje jis buvo sutiktas ne švilpimu, o audringais plojimais.

Apsiprasti LKL čempionų gretose jam nebuvo sunku – čia A. Kavaliauskas rungtyniaus kartu su olimpinės rinktinės draugais: Renaldu Seibučiu, Pauliumi Jankūnu ir Robertu Javtoku.

„Krikštynų dar nebuvo, bet girdėjau, kad kažkas įvyks, – šypsojosi krepšininkas. – O komanda priėmė labai šiltai – jaučiuosi kaip namuose.“

Krepšinis.lt primena, kad „Žalgiris“ prieš kelias savaites perėmė „Lietuvos ryto“ įsipareigojimus ir per ateinančius dvejus metus A. Kavaliauskui mokės po 270 tūkst. eurų per sezoną.

Sostinės ekipos garbę aukštaūgis gynė du sezonus ir savo kraityje turi LKL sidabro ir bronzos medalius, o Kaune bandys pasidabinti ir pirmuoju čempiono žiedu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)