Pranešama, kad žaidėjo planus sujaukė krepšininko tėvo sveikatos problemos. Žaidėjas sužinojo, kad tėvas susirgo sunkia onkologine liga ir apsisprendė sugrįžti į gimtinę. Klubas jokių kliūčių krepšininkui nesudarė – žaidėjas išvyksta slaugyti susirgusio artimo šeimos nario.

Kiek anksčiau skelbta, kad sutartis tarp D. McGratho ir sostinės klubo buvo sudaryta vienam sezonui.

BasketNews.lt kalbintas klubo direktorius Martynas Purlys tvirtino, kad šiuo metu vilniečiai su krepšininko agentu derina sutarties nutraukimo detales.

„Dar nesame pasirašę sutarties nutraukimo, šiuo metu deriname detales. Negaliu sakyti 100 proc., kad kontraktas tikrai bus nutrauktas, kadangi dar nesudėjome parašų“, – BasketNews.lt teigė Purlys.

Vilniaus komandoje krepšininkui buvo numatytas antrojo įžaidėjo vaidmuo.

Airijos pilietybę turintis amerikietis praėjusį sezoną žaidė aukščiausioje Ispanijos lygoje, Obradoiro CAB komandoje ir per rungtynes vidutiniškai pelnė po 7,7 taško ir atliko po 2,4 rezultatyvaus perdavimo.

Per karjerą įvairiuose Europos klubuose žaidęs gynėjas buvo apsistojęs Lietuvoje ir anksčiau.

Donnie yra vilkėjęs „Žalgirio“ marškinėlius 2013-aisiais metais.

„Tikiuosi, kad mums sėkmingai pavyks pasirodyti Europos taurėje, džiaugiuosi sugrįžęs į Lietuvą“, – neseniai atskridęs į Vilnių sakė D. McGrathas, tačiau žinia apie nelaimę viską apvertė aukštyn kojomis.

Donnie McGrathas ir Davidas Loganas (bc.lrytas.lt nuotr.)

Primename, kad tarpsezoniu Vilniaus krepšinio klubas jau sudarė sutartis su legionieriais Davidu Loganu, Kenny Kaji ir Dreq Gordonu, taip pat sostinės komandoje tikrai toliau rungtyniaus lenkas Adamas Lapeta bei būrys lietuvių – Artūras Gudaitis, Deividas Gailius, Artūras Jomantas, Julius Jucikas, Rokas Giedraitis, sutartis klubas turi ir su Karoliu Guščiku bei Aisčiu Piliausku.

Komandą kitą sezoną toliau treniruos Tomas Pačėsas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)