"Taip, man gaila. Iš tiesų, aš dar tikiuosi, esu tarp tų, kurie tikisi, kad gal emocijoms, nuovargiui nuslūgus, atsistačius, ramiai apgalvojus situaciją jis vis dėlto ras galimybių ir toliau treniruoti mūsų Lietuvos krepšinio komandą", – interviu "Žinių radijui" sakė Seimo vadovė.

Ji gyrė J. Kazlausko profesionalumą, vadino geru strategu.

"Tokių žmonių nėra daug, todėl mes turime, tikrai turime pagalvoti, ar galėtume dar rasti galimybę su juo dirbti ir ateityje", – sakė L. Graužinienė.

Politikė atviravo, kad, jeigu turėtų galimybę, bandytų J. Kazlauską įkalbėti pasilikti likti vadovauti šalies vyrų krepšinio rinktinei.

"Jeigu būčiau geras jo šeimos draugas ar šiaip sporto visuomenės draugas, aš manau, kad dėčiau tas pastangas jį įkalbėti pasilikti", – teigė Seimo vadovė.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės vyriausiasis treneris J. Kazlauskas savo pareigas po Rio de Žaneiro olimpiados apsisprendė perduoti jaunesniems. Apie tai jis pranešė trečiadienį grįžęs iš Brazilijos.

62-ejų J. Kazlausko vedama Lietuvos rinktinė Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse užėmė septintąją vietą.

J. Kazlauskas pirmą kartą prie rinktinės vairo stojo 1997 metais ir dirbo iki pat 2001 m. Į rinktinę jis grįžo 2012 metais. Su J.Kazlausku Lietuvos rinktinė du kartus tapo Europos vicečempione (2013 ir 2015 m.) ir kartą laimėjo olimpinių žaidynių bronzos medalius (2000 m.)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)