Pranešama, kad sutartis tarp 32-ejų metų 193 cm ūgio įžaidėjo ir sostinės klubo sudaryta vienam sezonui.

Airijos pilietybę turintis amerikietis praėjusį sezoną žaidė aukščiausioje Ispanijos lygoje, Obradoiro CAB komandoje ir per rungtynes vidutiniškai pelnė po 7,7 taško ir atliko po 2,4 rezultatyvaus perdavimo.

Per karjerą įvairiuose Europos klubuose žaidęs gynėjas Lietuvoje nebus naujokas. Jis jau yra vilkėjęs „Žalgirio“ marškinėlius 2013-aisiais metais.

Primename, kad tarpsezoniu Vilniaus krepšinio klubas jau sudarė sutartis su legionieriais Davidu Loganu ir Kenny Kaji, taip pat sostinės komandoje tikrai toliau rungtyniaus lenkas Adamas Lapeta bei būrys lietuvių – Artūras Gudaitis, Deividas Gailius, Artūras Jomantas, Julius Jucikas, Rokas Giedraitis, sutartis klubas turi ir su Karoliu Guščiku bei Aisčiu Piliausku.

Komandoje kitą sezoną neliks Antano Kavaliausko, kuriam vilniečiai ieško naujos darbovietės.

Taip pat su sostinės ekipa jau atsisveikino Mindaugas Lukauskis, Kšištofas Lavrinovičius, Gediminas Orelikas, Adas Juškevičius, Marius Runkauskas bei legionieriai Kendrickas Brownas ir Denisas Lukašovas.

Komandą toliau treniruos Tomas Pačėsas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)