Informuojama, kad derybos jau galėjo finišuoti sėkmingai, tačiau „Žalgiris“ susirado kitą aukštaūgį – brazilą Augusto Limą. Visgi pokalbiai taip Kauno klubo ir A. Kavaliausko neva dar nėra galutinai užbaigti ir gali finišuoti tuo, kad aukštaūgis vis tik apsivilks Eurolygoje žaisiančio „Žalgirio“ aprangą.

Primename, kad A. Kavaliauskas pastaruosius keletą sezonų vilkėjo Vilniaus „Lietuvos ryto“ marškinėlius, tačiau ateinantį sezoną sostinėje rungtyniauti neliks. Vilniaus klubas apkarpė biudžetą, o A. Kavaliauskas nesutiko susimažinti atlyginimo, todėl „Lietuvos rytas“ žaidėjo išsaugoti neplanuoja.

„Ieškome, kur jam būtų geriau. Norėtųsi, kad Antanas rastų vietą, kur gautų žaidimo laiko“, – kalbėdamas su Krepšinis.lt neseniai neslėpė sostinės komandos treneris Tomas Pačėsas.

Krepšinis.lt žiniomis, pats A. Kavaliauskas nebuvo itin patenkintas T. Pačėso vadovavimo komandai stiliumi dar praėjusio sezono pabaigoje, kuomet „Lietuvos rytas“ sensacingai LKL pusfinalyje nusileido Klaipėdos „Neptūnui“. Kaip ir dar keletas komandos žaidėjų, aukštaūgis skeptiškai žiūrėjo į pernelyg didelį stratego taikomą treniruočių krūvį artėjant lemiamoms sezono kovoms.

Šiuo metu A. Kavaliauskas su Lietuvos rinktine dalyvauja Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse Brazilijoje.

Primename, kad „Žalgiris“ po praėjusio sezono neteko savo pagrindinio vidurio puolėjo iš Iano Vougiouko. Pastarasis karjerą nusprendė tęsti Rusijoje. Visgi Kauno klubo garbę ir toliau gins kitas veteranas aukštaūgis – Robertas Javtokas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (129)