Krepšininkas rungtyniauti į Lietuvą grįžta po ilgos, ketverių metų pertraukos. Pastarąjį kartą LKL pirmenybėse jis gynė Kauno „Žalgirio“ garbę, o vėliau tik treniravosi su Klaipėdos „Neptūnu“, bet uostamiesčio komandos marškinėlių neapsivilko.

Buvęs ilgametis Lietuvos rinktinės narys T. Delininkaitis praėjusį sezoną ilgai ieškojo darbo, o komandą susirado tik sausio mėnesį. Jis prisijungė prie Graikijos pirmenybėse žaidžiančios Retimno „Cretan Kings“.

Graikijos lygoje patyręs gynėjas vidutiniškai įmesdavo po 9,3 taško, atkovodavo po 2 kamuolius ir atlikdavo po 2,1 rezultatyvaus perdavimo.

T. Delininkaitis pastaruoju metu žaidė užsienyje. Palikęs „Žalgirį“, jis papildė Ukrainos lygos Čerkasų „Mavpy“ ekipą. 2013-2014 m. sezoną jis pradėjo Rygos VEF gretose, tačiau lapkritį perėjo į Konijos „Torku“.

2014-2015 metų sezone lietuvis žaidė Atėnų AEK klube, o praėjusį sezoną – minėtosios „Cretan Kings“ komandos gretose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)