Abu krepšininkai Toronto komandos garbę gynė ir NBA vasaros lygoje, o naujai pasirašyti kontraktai su jais galios treniruočių stovyklos metu, per kurią jie turės šansą įrodyti savo pajėgumą Dwane‘ui Casey ir likusiam „Raptors“ trenerių štabui.

25-erių metų 211 cm ūgioY. Moreira yra kilęs iš Angolos. Vasaros lygoje Toronto komandai jis vidutiniškai pelnė po 2,4 taško ir atkovodavo po 4 kamuolius.

Praėjusį sezoną Angolos rinktinės narys žaidė Europoje – Ispanijos ir Prancūzijos čempionatuose, atitinkamai Mursijos UCAM ir Ruano SPO komandose.

Ispanijoje per rungtynes jis vidutiniškai pelnė po 6 taškus ir atkovojo po 3,7 kamuolio, o Prancūzijoje rinko po 11 taškų ir sugriebdavo po 4,8 kamuolio.

25-erių metų 196 cm ūgio gynėjas amerikietis D. Crawfordas Vasaros lygoje pelnydavo po 8 taškus ir atkovodavo po 2,8 kamuolio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)