Pastarąjį sezoną Prienų-Birštono „Vytauto“ komandoje sėkmingai rungtyniavusio puolėjo sezonas pasibaigė vasario pabaigoje, kada jis Karaliaus Mindaugo turnyre patyrė menisko traumą ir likusią sezono dalį atliko reabilitaciją.

Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) jis per 20 sužaistų rungtynių vidutiniškai aikštėje praleisdavo po 24 minutes, pelnydavo po 13 taškų, atkovodavo po 3,5 kamuolio ir atlikdavo po 1,4 rezultatyvaus perdavimo.

Baltijos krepšinio lygoje (BBL) V. Dilys demonstravo panašius rodiklius: vidutiniškai po 12,1 taško, 3,6 atkovoto kamuolio bei 1,6 rezultatyvaus perdavimo per 23 žaidimo minutes.

Per savo karjerą Dilys Lietuvoje yra rungtyniavęs Kauno „Žalgiryje“, Vilniaus „Sakaluose“, Palangos „Naglio-Adakrio“, Vilniaus „Perlo“, Vilniaus „Lietuvos ryto“, Kėdainių „Nevėžio“ ir Alytaus „Dzūkijos“ ekipose.

Taip pat aukštaūgis kelissyk buvo palikęs tėvynę. 2009-2010 metų sezone jis žaidė Austrijoje, kur vilkėjo Traiskircheno „Lions“ marškinėlius, 2013-2014 metų sezone Estijoje gynė Tartu „TU/Rock“ garbę, o 2014-2015 metų sezono antroje pusėje Ispanijoje rungtyniavo Manresos „La Bruixa d'Or“ gretose.

„Pieno žvaigždės“ šią vasarą pasirašė sutartį su treneriu Ramūnu Cvirka ir pratęsė bendradarbiavimą su kapitonu Steponu Babrausku. Kontraktus su komanda iš praėjusio sezono turi Osvaldas Olisevičius ir Justas Tamulis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)