„Šią vasarą labai norėjome, kad komandoje rungtyniautų Gintaras, kuris yra tikras panevėžietis. Sirgaliai mėgsta šį žaidėją, o ir ekipai jis bus labai naudingas. Leonavičiaus patirtis ir sugebėjimai ginantis pridės solidumo gynėjų grandžiai“, – sakė „Lietkabelio“ direktorius Mantas Ignatavičius.

G. Leonavičius savo karjerą taip pat pradėjo Panevėžyje, kur rungtyniavo 2001–2003 metais. Vėliau į Aukštaitijos sostinę jis sugrįžo 2010 m., kai sezoną gynė „Techaso“ garbę.

194 cm ūgio atletas pastaruosius dvejus metus rungtyniavo „Šiauliuose“. Prabėgusiame Lietuvos krepšinio lygos („Tete-a-Tete Casino“ LKL) sezone ant parketo praleisdavo po 26 minutes, pelnydavo 10,2 taško, atkovodavo 2,5 kamuolio, atlikdavo 1,8 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 10,3 naudingumo balo.

FIBA Europos taurėje G. Leonavičiaus statistika – visiškai identiška: 10,2 taško, 2,5 atkovoto kamuolio, 1,8 rezultatyvaus perdavimo per 24 žaidimo minutes. Sutartis su „Lietkabeliu“ taip pat turi Gediminas Žalalis, Tomas Rimša, Tadas Rinkūnas, Žygimantas Skučas ir Simas Galdikas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją