„Nežiūrėjome rezultato, turėjome savo uždavinius. Ukraina yra tvirta komanda. Šiandien vienas tikslų buvo neleisti jiems užlipti mums ant galvos. Manau, vyrai šį tikslą pasiekė”, – po rungtynių sakė M.Šernius.

Atsarginiai Lietuvos rinktinės krepšininkai pranoko ukrainiečių „suolą“ 35:16. Lietuviai pralaimėjo kovą dėl atšokusių kamuolių 39:41, tačiau po varžovų krepšiu nusigriebė daugiau kamuolių nei Ukrainos krepšininkai (14:13). Lietuvos ekipa taip pat rečiau klydo (prarasti kamuoliai 15:26).

Rezultatyviausiai iš lietuvių žaidė Arnas Adomavičius ir Tomas Balčiūnas, pelnę po 13 taškų. Daugumą savo taškų A. Adomavičius įmetė antrajame kėlinyje, kai iš eilės pelnė 8 taškus (2 tritaškiai, 1 dvitaškis).

Iš visų aikštėje pasirodžiusių krepšininkų nepasižymėjo tik Nedas Kancleris, kuris žaidė 17 sekundžių.

Ukrainos ekipoje geriausiai sekėsi Denisui Klevzunikui, kuris pelnė taip pat 13 taškų.

Ketvirtadienį Druskininkuose abi rinktinės susitinka dar kartą. Lietuva šiomis rungtynėmis rengiasi Europos A, Ukraina – B diviziono čempionatams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)