ESPN žurnalistas Marcas Steinas pranešė, kad pirmadienį įsigalioja pilnai garantuota 1,4 mln. JAV dolerių tarp „Rockets“ ir Michaelo Beasley. Ir bent iš pranešimų, panašu, kad komandos treneris Mike'as D'Antoni nori jį išlaikyti savo sudėtyje.

27-erių metų 208 cm ūgio amerikietis gali rungtyniauti ne tik trečioje, bet ir ketvirtoje pozicijoje. Krepšininkas bus itin naudingas naujo specialisto, kuris mėgsta žaisti mažu penketu, schemose. Pernai M. Beasley vidutiniškai rinkdavo 12,8 taško per rungtynes.

Tokia naujiena – dar viena bloga žinia D. Motiejūnui, kuris vis dar nėra užtikrintas dėl savo tolimesnės karjeros stotelės ir, kaip skelbia amerikiečiai, yra vienas paskutinių likusių apribotų laisvųjų agentų visoje NBA rinkoje.

„Yra kelios komandos, kurios vis dar labai manimi domisi“, – interviu „FOX 26 Sports“ prisipažino lietuvis, dar NBA vasaros turgaus išvakarėse sulaukęs kvalifikacinio 4,4 mln. JAV dolerių „raketų“ pasiūlymo.

Dabar „Rockets“ sudėtyje be D. Motiejūno dar yra dar aštuoni aukštaūgiai: M. Beasley, Nene Hilario, Ryanas Andersonas, Clintas Capela, Montrezlas Harrellas, Terrence'as Jonesas, Chinanu Onuaku ir Joshas Smithas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)