Mike'o Krzyzewskio auklėtiniai šįkart netryško taškų fontanu ir pirmąkart šią vasarą jų surinko mažiau nei šimtą. Amerikiečiai neblizgėjo taiklumu: pataikė vos 16 proc. tritaškių (4/25), o Kevinas Durantas prašovė visus penkis kartus.

Kita vertus, DeMaras DeRozanas, DeAndre Jordanas ir kompanija padovanojo žiūrovams ne vieną triuškinantį dėjimą į krepšį.

Dar galingiau NBA žvaigždės žaidė savoje aikštės pusėje, kur be traumos neišsigydžiusio lyderio Greiviso Vasquezo likę venesueliečiai buvo bejėgiai.

JAV: Kyrie Irvingas ir Klay Thompsonas – po 13, Kevinas Durantas 9, DeAndre Jordanas (4 blokai) ir DeMaras DeRozanas – po 8, Carmelo Anthony (9 atk. kam.) ir DeMarcusas Cousinsas (12 atk. kam.) - po 7.

Venesuela: Johnas Coxas 14, Jose Vargasas 8, Heissleris Guillentas 5.

Prieš tai amerikiečiai 111:74 sutrypė Argentiną bei 106:57 ir 107:57 dukart pamokė Kiniją. Pirmadienį Hjustone jie sužais paskutines draugiškas rungtynes su Nigerija ir iškeliaus į Rio de Žaneirą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)