197 cm ūgio krepšininkas tapo pirmuoju, su kuriuo šią vasarą Pasvalio klubas pasirašė naują sutartį.

„Mes labai norėjome išsaugoti Stepą, kuris buvo tikras kapitonas ir kovingumo pavyzdys kitiems. Jo charakterio bruožai mūsų komandai labai reikalingi. Dėl to labai smagu, kad komplektaciją galime pradėti būtent nuo jo“, – sakė Pasvalio klubo direktorius Arūnas Burkevičius.

S. Babrauskas praėjusį sezoną per LKL rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 12,2 taško, atkovodavo po 4 kamuolius, o tritaškius mesdavo 42,9 proc. taiklumu.

Solidžiai jis žaidė ir FIBA Iššūkio taurėje, kurioje pelnydavo vidutiniškai po 11,3 taško, atkovodavo po 3,1 kamuolio, o tritaškius metė 54,2 proc. taiklumu.

„Pieno žvaigždės“ šią vasarą pasirašė sutartį su treneriu Ramūnu Cvirka, o kontraktus nuo praėjusio sezono turi 23 metų 200 cm ūgio Osvaldas Olisevičius ir 22 metų 196 cm ūgio Justas Tamulis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)