49 metų specialistas pakeis paskutinius dvejus metus komandai vadovavusį Mantą Šernių. R.Cvirka praėjusį sezoną dirbo Kėdainių „Nevėžio“ komandoje.

„Pagal pernai metų Kėdainių komandos sudėtį ji pasiekė daugiau nei buvo galima tikėtis. Trenerio darbe nesimatė priekaištų, todėl tikimės, kad jis darbus sėkmingai tęs ir mūsų komandoje“, – sakė Pasvalio klubo direktorius Arūnas Burkevičius.

Pasirašius sutartį su treneriu, prasidės komandos komplektavimo darbai. Kontraktus kitam sezonui turi du krepšininkai – 23 metų 200 cm ūgio Osvaldas Olisevičius ir 22 metų 196 cm ūgio Justas Tamulis. Kiek anksčiau šią vasarą klubas abipusiu susitarimu nutraukė sutartį su Jokūbu Gintvainiu.

Tuo metu Utenos „Juventus“ komandoje praėjusį sezoną rungtyniavęs Edgaras Želionis grįžta žaisti į Latviją. Kaimynų šalies klubas Ventspilio „Ventspils“ oficialiai paskelbė paskelbtė, kad su 27-erių metų 207 cm ūgio puolėju pasirašė vieno sezono trukmės sutartį.

LKL čempionate E. Želionis vidutiniškai pelnė po 11,6 taško ir atkovojo po 4,5 kamuolio. Prieš tai E. Želionis jau yra žaidęs Latvijoje – 2014-2015 m. sezone jis rungtyniavo Liepojos ekipoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)