Pastaruosius kelerius metus J. Žuža vasarą skirdavo daug laiko trenerio darbo įgūdžių gerinimui ir savo ateitį sieja būtent su šia profesija.

„Lietkabelio“ klubas pakvietė J. Žužą prisijungti prie trenerių štabo ir jis mielai priėmė šį pasiūlymą. J. Žuža bus antrasis Kazio Maksvyčio asistentas ir daugiausiai dėmesio treniruotėse skirs darbui su aukštaūgiais. Kartu su minėtais specialistais toliau dirbs ir panevėžietis Gintaras Kadžiulis.

„Džiaugiamės, kad Jurica vėl sugrįš į Panevėžį, kur yra labai mylimas sirgalių. Jurica per savo ilgą karjerą sukaupė daug patirties ir dabar ją galės perteikti kitiems žaidėjams. Stiprus trenerių štabas suformuotas, dabar norime surinkti ne ką silpnesnę sudėtį. Derybos su žaidėjais vyksta, tikimės, kad artimiausiu metu įvyks pirmieji sutarčių pasirašymai“, – sakė „Lietkabelio“ klubo direktorius Mantas Ignatavičius.

„Esu labai laimingas ir didžiuojuosi, jog dirbsiu „Lietkabelio“ trenerių štabe. Taip pat džiaugiuosi, kad savo trenerio karjerą pradėsiu tokiame aukštame lygyje. Tikiuosi perteikti savo patirtį jauniems vyrukams ir pats kasdien mokytis naujų dalykų.

Krepšinis yra mano gyvenimas, todėl jame noriu likti ir toliau. Šią vasarą praleidau daug laiko trenerių seminaruose Kroatijoje ir Belgrade ir kruopščiai rengiausi naujam žingsniui. Viliuosi, jog „Lietkabelis“ artėjančiame sezone padarys dar vieną žingsnelį į priekį“, – Kklietkabelis.lt sakė J. Žuža.

„Lietkabelis“ kitą sezoną žais ne tik Lietuvos krepšinio lygoje („Tete-a-Tete Casino“ LKL), bet ir FIBA Europos taurėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)