„Viskas vyksta pagal planą. Dėkojame vyrams už darbą, tačiau tokia situacija – į žaidynes galime vežtis tik 12 žmonių“, – sakė S. Sariolo.

Italas pažymėjo, kad itin laukiamo Marco Gasolio reabilitacija ir darbas treniruotėse vyksta pagal planą, tačiau kol kas aukštaūgis nežaidžia krepšinio ir netgi treniruojasi be kontakto.

„Viskas vyksta taip, kaip ir planuota, tačiau jokio spaudimo daryti negalime. Kol kas jis dar neturėjo kontaktinių treniruočių, reikia laiko“, – sakė treneris, kuris tikisi, kad Memfio „Grizzlies“ centras galės žaisti Brazilijoje.

Dar nė vienerių draugiškų rungtynių nežaidusių ispanų kandidatų sąraše liko 16 pavardžių. Pirmasis Europos čempionų jėgų išbandymas – jau antradienį prieš Angolos krepšininkus.

Tiesa, europiečių gigantams nepadės jau minėtasis M. Gasolis ir jo brolis Pau bei su Niujorko „Knicks“ neseniai sutartį pasirašęs Willy Hernangomezas.

Su Ispanijos rinktine dvejas draugiškas rungtynes sužais ir prieš Lietuvos nacionalinė komandą: liepos 18-ąją Kaune, o liepos 21-ąją – Malagoje.

Olimpines žaidynes Europos čempionai ispanai pradės B grupėje, kurioje žais prieš Lietuvą, Argentiną, Braziliją, Nigeriją ir Kroatiją.

Sutrumpintas Ispanijos rinktinės kandidatų sąrašas: Felipe Reyesas, Rudy Fernandezas, Pau Gasolis, Víctoras Claveras Sergio Llullas, Sergio Rodriguezas, Fernando San Emeterio, Pau Ribas, Nikola Mirotičius, Willy Hernangomezas, Alexas Abrinesas, Marcas Gasolis, Juanas Carlosas Navarroas, Jose Manuelis Calderonas, Ricky Rubio ir Ilimane Diopas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)