Tarp 12 geriausių savo šalies krepšininkų kartu su kitais australų žaidėjais pateko ir Kauno „Žalgiriui“ praėjusį sezoną atstovavęs puolėjas Brockas Motumas. Sąraše yra ir 6 NBA lygos krepšininkai – Patrickas Millsas, Andrew Bogutas, Matthew Dellavedova, Cameronas Bairstow, Aronas Baynesas bei Joe Inglesas.

Po savaitgalį pasibaigusių olimpinio atrankos turnyro varžybų ir ištrauktų burtų paaiškėjo, kad Austrlaija A grupėje kovos su JAV, Prancūzijos, Venesuelos, Serbijos ir Kinijos rinktinėmis.

Galutinis australų dvyliktukas:

Brockas Motumas (Kauno „Žalgiris“), Patrickas Millsas (San Antonijaus „Spurs“), Andrew Bogutas (Dalaso „Mavericks“), Matthew Dellavedova (Milvokio „Bucks“), Davidas Andersenas (Vilerbano ASVEL), Cameronas Bairstow (Čikagos „Bulls“), Aronas Baynesas (Detroito „Pistons“), Chrisas Gouldingas (Melburno „United“), Damianas Martinas (Perto „Wildcats“), Joe Inglesas (Jutos „Jazz“), Kevias Lischas („Illawarra Hawks“), Ryanas Broekhoffas (Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)