Po pirmojo kėlinio prancūzų rinktinė turėjo 8 taškų deficitą, tačiau į priekį tempiami Nando de Colo svečiai sugebėjo atsitiesti ir dar iki ilgosios pertraukos persvėrė rezultatą (55:53). Trečiajame kėlinyje Prancūzija apskritai nutolo, o ketvirtajame, nepaisant visų šeimininkų pastangų, sugebėjo išlikti priekyje iki pat finalinės sirenos.

Maniloje tiesiog nesulaikomai rungtyniavo Maskvos CSKA klube žaidžiantis prancūzas N. De Colo. Gynėjas per 32 min. pelnė 27 taškus (7/8 dvit., 2/6 trit., 7/7 baud.), atkovojo 6 kamuolius ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

21 tašką prie pergalės pridėjo Tony Parkeris, po 10 – Kimas Tillie ir Joffrey Lauvergne.

Filipinams 21 tašką surinko ir 8 kamuolius atkovojo Andre Blatche.

Šioje grupėje taip pat kovoja ir Naujosios Zelandijos rinktinė (0/0), su kuria dar sužais ir Filipinai, ir Prancūzija.

Primename, kad Maniloje šiandien kovėsi ir A grupės komandos. Pirmose rungtynėse Kanados rinktinė (1/0) kiek netikėtai 77:69 įveikė Turkijos (0/1) krepšininkus. Šioje grupėje taip pat varžosi Senegalas (0/0).

Pirmąsias vietas grupėse užėmusios rinktinės pateks į pusfinalį, o vienintelį bilietą į Rio Maniloje iškovos tik čempionai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)