Oficialiai paskelbta, kad krepšininkas sukirto rankomis su Sankt Peterburgo „Zenit“ kubu. Sutartis pasirašyta pagal formulę 2+1.

S. Karasiovas į NBA persikėlė iš Liubercų „Triumf“ komandos, kuri vėliau persikėlė į Sankt Peterburgą ir pakeitė pavadinimą. Taigi, galima teigti, kad krepšininkas sugrįžta atgal į tą patį klubą, kurio vyriausiuoju treneriu dirba jo tėvas Vasilijus Karasiovas.

2012/2013 m. S. Karasiovas buvo išrinktas geriausiu VTB Vieningosios lygos žaidėju, o netrukus NBA naujokų biržoje jį 19-uoju šaukimu pasirinko Klivlando „Cavaliers“. Visgi vėliau Klivlando klubas teises į krepšininką perleido Bruklino „Nets“ klubui, kuriam rusas ir atstovavo pastaruosius du sezonus.

Visgi aikštingu charakteriu ir pomėgiu pasilinksminti garsėjantis žaidėjas NBA lygoje nepritapo. Pastarajame sezone jis per rungtynes rinko vos po 2,4 taško ir atovojo po 1,5 atšokusio kamuolio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją