Ilgametė laikraščio „Klaipėda“ darbuotojai G. Štombergienė, kuriai šių metų pradžioje sukako 66-eri, bus palaidota penktadienį Klaipėdoje.

Pranešama, kad trenerio pareigų S. Štombergas atsisakė ir dėl sergančios močiutės, kuriai reikalinga globa. Klaipėdoje su G. Štombergiene atsisveikins ne tik jos sūnus Valdas ir Saulius, jo žmona Simona, vaikai Saulė ir Ignas, bet ir velionės mama, devyniasdešimt dvejų metų Genoveita.

Kartu su juo iš 18-mečių rinktinės pasitraukė ir asistentas Marius Tamolis, o jų vietą užėmė Rimantas Grigas ir Giedrius Žibėnas.

„Trenerių pasikeitimas prieš pat pasirengimo pradžią nėra gerai. S. Štombergas jau žinojo tuos vaikinus. Tačiau treneris negalėjo tęsti darbo dėl šeimyninių aplinkybių, kas nors turėjo pavaduoti. Man pasiūlė, aš sutikau pavaduoti Saulių šiam čempionatui“, – apie pasikeitimus trenerio poste sakė R. Grigas.

18-mečių Europos čempionatas vyks liepos 30 – rugpjūčio 7 dienomis Samsuno mieste.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)