„Reikia žaisti, reikia stengtis apsiginti, dengtis ta sistema, kurią treneris Jonas Kazlauskas propaguoja, ir viskas. Reikia pagerinti savo puolimą ir gynybą“, – apie būsimas rungtynes kalbėjo rinktinės „centras“ Antanas Kavaliauskas.

Išgirdęs klausimą, ar jis aikštelėje minutėmis dalinsis su Robertu Javtoku, kuriam vis dar skauda koją, A. Kavaliauskas net nustebo: „Tikiuosi, kad jis žais, nieko negirdėjau apie koją. Vienas pats 40 minučių juk tikrai nežaisiu“.

Savo fizinę formą jis vadino gera, bet netobula.

„Visi ruošiamės, pasiruošimą, kuris vyksta nuo praėjusio pirmadienio, vertinu gerai. Rinktinė dar susižaidinėja. Naujokai yra geri, aukšto lygio krepšininkai, bando įrodyti savo vertę. Bet ją reikia įrodyti ir mums, kurie rinktinėje jau esame žaidę – visi turi stengtis“, – tikino A. Kavaliauskas.

Tuo metu Mindaugo Kuzminsko rungtynėse su Naująja Zelandija laukia iššūkis, nes jam teks žaisti ketvirtuoju numeriu. „Teks daug stumdytis, nes varžovai fiziškai yra labai galingi. Tačiau visur galima rasti privalumų, tai bus nauja patirtis. Svarbu, kad gaučiau žaisti, nesvarbu, kurioje pozicijoje“, – šypsojosi M. Kuzminskas.

Jis pripažino, jog rinktinės žaidime tikrai dar yra daug broko. „Ir jo bus artimiausiu metu, bet tam ir yra pasirengimo ciklas, kad blogus dalykus po truputėlį išgyvendintume. Svarbiausia, kad po pirmųjų draugiškų rungtynių visi išliktume sveiki ir galėtume toliau treniruotis“, – kalbėjo M. Kuzminskas.

Pirmosios Lietuvos rinktinės rungtynės su Naująja Zelandija trečiadienio vakarą Klaipėdoje prasidės 18.15 val. Jas tiesiogiai transliuos DELFI TV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)