Kaip skelbia Ispanijos žiniasklaida, A. Blanco su sostinės klubu pasirašė naują vienų metų trukmės darbo sutartį.

„Jau tris savaites man siūlė pratęsti sutartį. Aš tokio pasiūlymo atsisakyti negalėjau – Lietuva yra šalis, kurioje krepšinis kaip religija, todėl apsvarstęs visas aplinkybes nusprendžiau toliau dirbti Vilniuje“, – teigė A. Blanco, prieš praėjusį sezoną į sostinę atvykęs kartu su jau seniai atleistu argentiniečiu Marcelo Nicola.

„Nenorėjau dirbti komandoje, kuri nežais Europos taurėje. O su Vilniaus ekipa turėsime tokią galimybę, žaisime su „Valencia“ ir „Unicaja“ lygio ekipomis“, – tvirtino jis.

Anot A. Blanco, jam labai patinka dirbti kartu su aršiu charakteriu pasižyminčiu T. Pačėsu. „Esu labai patenkintas tokia galimybe. Tai – tikra sėkmė ir Fortūnos šypsnis“, – dėstė krepšinio specialistas.

Šią savaitę A. Blanco dar skris į Orlandą, kur NBA Vasaros lygoje dairysis, kokiais žaidėjais savo sudėtį prieš ateinantį sezoną galėtų sustiprinti „Lietuvos ryto“ klubas ir teiks savo pasiūlymus T. Pačėsui.

Į Lietuvą A. Blanco atvyks rugpjūčio mėnesį. „Vienas iš mano tikslų – išmokti lietuvių kalbą“, – neslepia krepšinio specialistas iš Galisijos regiono.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)