Tokią žinią 211 cm ūgio Domantas pats pranešė savo naujosios komandos vadovams. Vis tik pastariesiems dėl to neturėtų kilti itin didelių bėdų.

„Vasaros lygą jis praleis dėl geros priežasties – tikimasi, kad Saboniui bus skirtas svarbus vaidmuo šalia kito NBA centro Jono Valančiūno. Toks sprendimas taip pat neturėtų nuvilti ir sirgalių, kurie tikėjosi savo akimis jaunąjį talentą pamatyti už kelių savaičių. Juk olimpinės žaidynės – solidus krepšinio turnyras“, – savo mintimis dalijosi „News OK“ žurnalistas Anthony Slateris.


Jonas Kazlauskas, prieš savaitę Palangoje prasidėjusioje treniruočių stovykloje žurnalistams pasakojo, kad lietuvis turėjo išankstinį planą kovoti dėl vietos lėktuve į Braziliją, ne ruoštis debiutui NBA.

„Priklausys nuo naujokų biržos – jis norėtų iškart prisijungti prie komandos, bet neaišku, kiek jį ten dar užlaikys – tai jau ne nuo mūsų ir ne nuo žaidėjų priklauso, todėl negalime prognozuoti“, – apie galimą Domanto prisijungimą prie komandos sakė 61-erių treneris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (268)