26-erių M. Kuzminskas apie savo išsiskyrimą su „Unicaja“ paskelbė socialiniame tinkle „Twitter“, kuriame ispanų klubui padėkojo už laiką, praleistą Andalūzijoje.

„Neturiu žodžių aprašyti tam, kaip jaučiuosi. Šiuos tris sezonus mes kartu turėjome daug gerų ir blogų momentų, tačiau atmintyje išliks tik pozityvūs dalykai. Dėkoju už jūsų paramą ir gerus žodžius, ačiū klubui, kuris rūpinosi manimi kaip mažu vaiku ir man suteikė galimybių tobulėti kaip krepšininkui ir kaip asmenybei. Ačiū personalui už kasdieninį buvimą kartu ir pagalbą, ačiū treneriams kurie spaudė išlikti motyvuotam kiekvieną dieną ir ačiū visiems žaidėjams, su kuriais draugais išliksime visą gyvenimą. Ačiū, Malaga. Aš čia sugrįšiu. Kaip žaidėjas arba bent jau kaip turistas. Jūsų Kuzia iš Baltijos kraštų“, – parašė M. Kuzminskas.

Kur pakryps M. Kuzminsko karjera, kol kas nėra aišku. Puolėjas yra siejamas su galingais turkų klubais – Stambulo „Darussafaka“ ir Stambulo „Fenerbahce“, juo domisi Maskvos CSKA, taip pat keletas NBA ekipų.

„Yra žaidėjų, kurie ir vyresni ten išvažiavo – viskas nuo tavęs paties priklauso. Tuo labiau aš dar esu vėlyvesnio brendimo. Aišku, norėtųsi save išbandyti, jeigu būtų ta galimybė, bet nesinori ten važiuoti bet kokia kaina – ne apie finansus kalbu. Bus matyti, tačiau nesinori ten nuvažiuoti ir nieko neveikti: mano geriausi metai dar turėtų būti priešakyje, tai nesinori jų vėjais paleisti“, – kalbėdamas apie galimybę persikelti į NBA Krepšinis.lt sakė M. Kuzminskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)