Klaipėdoje atlikus tyrimus, krepšininkui buvo konstatuotas nosies lūžis ir smegenų sutrenkimas. Laimei, paaiškėjo, kad operacijos neprireiks.

„Kadangi nustatytas smegenų sutrenkimas, krepšininkas turės pailsėti 4-5 dienas nuo bet kokio fizinio krūvio, – sakė Lietuvos rinktinės gydytojas Vytenis Trumpickas – Gaminame apsauginę kaukę“.

Jau po kelių valandų kuriam laikui sumažėjusį kandidatų sąrašą papildė į Palangą atvykęs krašto puolėjas Mindaugas Kuzminkas. Prie pratybų buvęs „Unicaja“ krašto puolėjas prisijungė jau vakarinėje treniruotėje stadione.

Palangoje rinktinė stovyklaus iki liepos 5 d., vėliau persikels į Kauną. Iš viso rinktinė Lietuvoje pasiruošimo metu sužais šešerias kontrolines rungtynes, aplankydama penkis miestus – Klaipėdą, Vilnių, Alytų, Kėdainius ir Kauną.

Klaipėdoje J. Kazlausko vadovaujami lietuviai žais dvejas rungtynes – birželio 29 d. su Naujosios Zelandijos ir liepos 1 d. su Tuniso rinktinėmis. Po to Lietuva dalyvaus tarptautiniame turnyre drauge su Venesuelos, Nyderlandų ir Baltarusijos nacionalinėmis komandomis. Vilniuje liepos 10 d. lietuviai žais su Amerikos žemyno čempione Venesuela, liepos 12 d. Alytuje – su ambicingaisiais olandais, o liepos 14 d. Kėdainiuose – su siekiančiais grįžti į Europos elitą kaimynais baltarusiais.

Lietuvos rinktinės palydėtuvės vyks liepos 18 d. „Žalgirio” arenoje Kaune – su Ispanija, kuri, kaip ir lietuviai, iškovojo tiesioginius kelialapius į Rio per Europos čempionatą pernai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)