Tai DELFI patvirtino „Ventspilio“ klubo vadovas Ralfas Pleinicas.

Abu jie buvo šio klubo sistemos dalimi. 2000 m. gimę žaidėjai buvo laikomi vienais perspektyviausių Latvijos krepšinio talentų, K. Šefanovskis dar vasario mėnesį žaidė savo amžiaus latvių rinktinėje ir turnyre Turkijoje buvo vienas iš jos lyderių.

„Tragiška. Abu jie buvo lyderiai, potencialūs šešiolikmečių rinktinės nariai“, – nepaprastai susikrimtęs kalbėjo R. Pleinicas.

Jo teigimu, K. Šefanovskis ir K. Pūris grįžinėjo Ventspilį iš Rygos. Kaip informuoja latvių policijos pareigūnai, abu vaikinai nebuvo prisisegę saugos diržų.

Kristianas Šefanovskis ir Kristianas Pūris

Avarijos metu žuvo ir 1997 m. gimusi automobilio vairuotoja, taip pat žaidusi krepšinį. Abu vaikinai mirė vietoje, o mergina – nuvežta į ligoninę.

Išlaisvinti merginą iš sumaitoto automobilio sugebėjo tik ugniagesiai gelbėtojai, o abu vietoje žuvę krepšininkai išskriejo pro sudužusius mašinos langus.

Latvijos policija pradėjo tyrimą, ar automobilio vairuotoja nebuvo apsvaigusi nuo alkoholinių gėrimų ar narkotinių medžiagų.

Pranešama, kad avarija įvyko pirmadienio vakarą netoli Gibulų, Talsos kelio atkarpoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)