Kaip rašo „eurohoops.net“, V. Spanoulis klubo savininkams išreiškė dabartinį savo požiūrį į komandą. Graikas nori žaisti ekipoje, kuri kausis dėl Eurolygos čempionų titulo, o Aggelopoulousai yra pasirengę vasarą suburti būtent tokį kolektyvą.

Finansinės naujos sutarties sąlygos nėra įvardijamos, tačiau dar prieš keletą dienų buvo skelbta, kad V. Spanouliui dvejų metų 5 mln. JAV dolerių vertės sutartė siūlo itin didžiulį biudžetą surinkęs Stambulo „Darussafaka“ klubas. Visgi akivaizdu, kad turkų pasiūlymas patyrusio graiko nesudomino ir jis pasiryžęs likti Pirėjuje, kuriame rungtyniauja nuo 2010-ųjų krepšinio sezono pradžios.

Gynėjas su Pirėjo klubu du kartus laimėjo Eurolygą (2012 ir 2013 m.) bei abu kartus buvo išrinktas finalo serijos naudingiausiu krepšininku (MVP).

Šį sezoną Eurolygoje V. Spanoulis vidutiniškai pelnė po 11,2 taško ir atliko po 5,4 rezultatyvaus perdavimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)