Anot pranešimo, lietuvis per trejus metus uždirbs 12 mln. JAV dolerių. Pagal NBA taisykles iki šio ketvirtadienio nei krepšininkas, nei klubas negali patvirtinti kalbų.

„Viską lėmė tai, kad ši komanda jau kitąmet gali laimėti NBA, – sakė D.Neudstadtas. – Matėme galimybę įnešti svarų indėlį bei laimėti ir negalėjome jos praleisti“.

Š.Jasikevičiumi paskutiniu metu labiausiai domėjosi trys komandos – „Pacers“, Klivlendo „Cavaliers“ ir Jutos „Jazz“. Nors pastarosios dvi įžaidėjui garantavo vietą startinėje sudėtyje, Šaras pasirinko ekipą, kurioje galės kovoti dėl aukščiausių titulų.

Indianos ekipą šį pavasarį paliko ilgametė klubo žvaigždė Reggie Milleris, tačiau komanda turi dar du Visų žvaigždžių rungtynių dalyvius – puolėjus Jermaine'ą O'Nealą ir Roną Artestą. Greta jų prisijungs ir talentingasis Danny Grangeris, pakviestas šių metų NBA naujokų biržoje.

JAV spaudoje skelbiama, kad „Pacers“ pagrindinio įžaidėjo vietą ir toliau skirs Jamaalui Tinsley, tačiau jį paskutinįjį sezoną kankino traumos ir neaišku, kiek jis galės padėti ateinantį sezoną.

Indianos klubo treneris – Rickas Carlisle'as yra vienas geriausių strategų NBA lygoje. 45-erių metų treneris pernai, komandą kamuojant traumoms ir diskvalifikacijoms, sugebėjo ją ne tik atvesti į atkrintamąsias varžybas, bet ir Rytų konferencijos pusfinalyje patampyti nervus Detroito „Pistons“ ekipai.