Kaip skelbia krepšinio federacija, rinktinės trenerių štabas per antradienį galutinai apsispręs dėl žaidėjų, kurie bus kviečiami į nacionalinę komandą. Savo verdiktą pasirinkimo ir J. Kazlausko komentarą dėl motyvų žadama paviešinti trečiadienį.

Primename, kad FIBA paviešintame sąraše yra visi praėjusių metų Europos vicečempionai, taip pat nugaros traumos praėjusiais metais kamuotas Donatas Motiejūnas ar Turkijoje laimę išbandęs Martynas Gecevičius, kuris paskutinį kartą rinktinėje žaidė dar 2010-ųjų pasaulio čempionate, kuomet nacionalinę komandą treniravo Kęstutis Kemzūra.

Rinktinės stovykla startuos birželio 20 dieną Palangoje, o olimpinis krepšinio turnyras Rio de Žaneire vyks rugpjūčio 6-21 dienomis.

Išplėstinis Lietuvos rinktinės kandidatų sąrašas

Gynėjai: Mindaugas Girdžiūnas, Žygimantas Janavičius, Mantas Kalnietis, Vaidas Kariniauskas, Lukas Lekavičius, Martynas Gecevičius, Marius Grigonis, Adas Juškevičius, Artūras Milaknis, Martynas Pocius ir Renaldas Seibutis.

Puolėjai: Rokas Giedraitis, Deividas Gailius, Mindaugas Kuzminskas, Jonas Mačiulis, Edgaras Ulanovas, Paulius Jankūnas, Donatas Motiejūnas ir Domantas Sabonis.

Centrai: Artūras Gudaitis, Robertas Javtokas, Antanas Kavaliauskas, Darjušas Lavrinovičius ir Jonas Valančiūnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)