Vyriausiojo komandos trenerio pareigas ėjusį Vladimirą Anciferovą poste pakeitė iš Latvijos atvykstantis krepšinio specialistas Nikolajus Mazuras, anksčiau dirbęs Rimo Kurtinaičio ir Ramūno Butauto asistentu, o praėjusį sezoną pats vadovavęs Rygos VEF ekipai. Pastarąjį sezoną jaunas, 35-erių latvis dirbo dideles viltis puoselėjusiame, tačiau dėl finansinių problemų krachą patyrusiame Tbilisio „Vita“ (Gruzija) klube.

Kaip leidžia suprasti V. Rodionovas, klube neliks ir kitų V. Anciferovo trenerių štabo narių, tarp kurių buvo ir 46-erių G. Einikis.

„Ateinančiame sezone „Avtodor“ bus visiškai nauja ir, greičiausiai, pati jauniausia per pastaruosius trejus metus komanda, kuriai vadovaus du jauni treneriai. Vyriausiasis treneris – N. Mazuras, o jo pagalbininku bus Vladislavas Konovalovas, iki šiol dirbęs su mūsų klubo jaunimu. Jo darbu mes esame labai patenkinti“, – V. Rodionovo žodžius cituoja oficiali klubo svetainė.

„Manau, kad kitą sezoną mes turėsime labai įdomų kolektyvą, kuris pergalėmis ir toliau džiugins aktyviausius mūsų miesto krepšinio gerbėjus“, – pažymėjo jis.

G. Einikį į Saratovą V. Rodionovas pasikvietė pastarojo sezono viduryje. Visgi net ir būdamas toli nuo Lietuvos klaipėdietis sugebėjo nuotoliniu būdu konfliktuoti su savo žmona, triukšmavo socialiniuose tinkluose, trimituodamas apie „prasigėrusią lietuvių tautą“.

„Jau turiu bilietus namo“, – prieš mėnesį feisbuke rašė G. Einikis, tačiau vėliau šis ir ankstesnis įrašai iš socialinio tinklo buvo panaikinti.

Šiuo metu G. Einikis jau yra sugrįžęs į Lietuvą.

„Avtodor“ komanda šiame sezone VTB Jungtinėje lygoje pagerino ne vieną rezultatyvumo rekordą, pateko į atkrintamąsias varžybas, tačiau ketvirtfinalyje turėjo pripažinti Sankt Peterburgo „Zenit“ pranašumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)