Likus 15 sekundžių iki ketvirto kėlinio pabaigos „Visi kartu“ komandos žaidėjas Dovydas Giedraitis įmetė abu baudos metimus ir padidino savo komandos pranašumą iki 4 taškų. Per likusį laiką „Tornado“ KM komanda rezultatyvių atakų nesurengė ir vilniečiai šventė pergalę.

Nugalėtojų gretose Arnas Adomavičius surinko 24 taškus, D. Giedraitis pridėjo 20, o Lukas Naimovičius pelnė 13 taškų ir sugriebė 10 atšokusių kamuolių.

„Tornado“ komandoje Nedas Kancleris pelnė 17 taškų ir atkovojo 11 kamuolių, o Tautvydas Kupstas surinko 16 taškų.

Trečią vietą ir bronzos medalius iškovojo Vilniaus Šarūno Marčiulionio krepšinio akademijos komanda. Edvino Justos treniruojami vilniečiai 69:68 palaužė Klaipėdos Vlado Knašiaus krepšinio mokyklos komandą „Atlatic express“.

Likus 3 sekundėms iki ketvirto kėlinio pabaigos „marčiulioniukas“ Kasparas Gečas prametė tritaškį, tačiau kamuolį puolime sugriebęs Gertautas Urbonavičius išprovokavo pražangą ir pataikė abu baudos metimus, taip išvesdamas „akademikus“ į priekį. Tačiau po minutės pertraukėlės klaipėdiečiai per likusias sekundes atakos surengti nebespėjo ir pergale džiaugėsi sostinės atstovai.

Nugalėtojų gretose G. Urbonavičius pelnė 21 tašką ir atkovojo 16 kamuolių, Deividas Sirvydis pridėjo 15 taškų ir sugriebė 13 kamuolių, o Domantas Vilys pelnė 14 taškų.

V. Knašiaus KM ekipoje Rokas Jokubaitis pelnė 17 taškų ir atliko 8 rezultatyvius perdavimus, o Giedrius Bergaudas surinko 16 taškų.

Pirmą finalo ketverto dieną, pirmame pusfinalyje, „Visi kartu“ komanda 84:78 palaužė Klaipėdos Vlado Knašiaus krepšinio mokyklos komandą „Atlantic express“.

Nugalėtojų gretose Dovydas Giedraitis pelnė 27 taškus (2/10 dvitaškiai, 6/7 tritaškiai) ir atkovojo 8 kamuolius, Arnas Adomavičius surinko 16, o Gustas Giedraitis – 14.

V. Knašiaus KM Rokas Mačiulis surinko 16 taškų, Rokas Jokubaitis pelnė 15 taškų ir atliko 7 rezultatyvius perdavimus, o Klaidas Metrikis pelnė 14 taškų ir atkovojo 10 kamuolių.

Antrame pusfinalyje „Tornado“ krepšinio mokyklos komanda „Viči“ 80:67 įveikė Š. Marčiulionio KA krepšininkus.

Nugalėtojų gretose Justinas Ramanauskas pelnė 26 taškus, Gytis Mačionis surinko 22, o Erikas Legezo – 10.

„Marčiulioniukų“ gretose Gertautas Urbonavičius pelnė 18 taškų ir atkovojo 10 kamuolių, Domantas Vilys surinko 16 taškų ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus, o Deividas Sirvydis įmetė 14 taškų ir atkovojo 12 kamuolių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją