„Sportando“ šaltinių žiniomis klubas jau pradėjo derybas su 26-erių latviu ir viliasi, kad pavyks jį prisivilioti į madų sostinę.

J. Strelniekas praėjusiame sezone su Bambergo „Brose Baskets“ klubu vos nesukūrė sensacijos, likdamas per žingsnį nuo Eurolygos ketvirtfinalio.

191 cm ūgio latvis stipriausiame Senojo žemyno turnyre vidutiniškai rinko 9,8 taško ir 3,3 rezultatyvaus perdavimo.

Ar tokia „Emporio Armani“ klubo vadovų užgaida turėtų neraminti M. Kalnietį?

29-erių kaunietis sezono eigoje paliko „Žalgirį“ ir su Milano ekipa pasirašė pusantrų metų sutartį, kurios dėka 195 cm ūgio gynėjas per mėnesį uždirba net 65 tūkst. eurų.

Jau tuomet italai kraipė galvomis ir nesuprato tokio turtingosios komandos sprendimo, o laikui bėgant abejones sustiprino ir blankus Lietuvos krepšininko žaidimas.

Per iki šiol Italijos čempionate sužaistas 11 rungtynių M. Kalnietis vidutiniškai renka 6,1 taško ir 4,6 rezultatyvaus perdavimo. Dvitaškius jis meta 44,7, o tritaškius – tik 30,8 proc. taiklumu, be to, padaro po 2,4 klaidas.

Tuo metu „Emporio Armani“ patyrė fiasko Europos taurės turnyre, suklupusi jau ketvirtfinalyje, o „Serie A“ pirmenybių pusfinalį pradėjo netikėtu pralaimėjimu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)