Vieno geriausių visų laikų Senojo žemyno trenerių Željko Obradovičiaus, kuris savo kraityje turi jau 8 Eurolygos titulus, kariauna praėjusį sekmadienį vykusiame finale tik po pratęsimo 96:101 nusileido Maskvos CSKA vyrams.

Nelaukdami vasaros Turkijos turtuoliai nusprendė prisivilioti talentingąjį Lietuvos rinktinės puolėją į savo gretas. Pranešama, kad „Fenerbahce“ vadovai atsakymą norėtų išgirsti per artimiausias savaites.

Vis tik pats M. Kuzminskas jau ne kartą yra pripažinęs, kad pirmenybę teiks NBA klubams, iš kurių susidomėjimo taip pat yra sulaukęs. Taikinį į šiuo metu „Unicaja“ gretose rungtyniaujantį vilnietį labiausiai yra pakreipusi Bostono „Celtics“ ekipa.

Bet Malagoje yra apsilankę ir Klivlando „Cavaliers“, Oklahomos „Thunder“ bei Los Andželo „Lakers“ klubų skautai.

M. Kuzminskas žada birželio 20 dieną būti pirmoje rinktinės treniruočių stovykloje Palangoje, todėl jį domintų tik pasiūlymai, kurie nereikalautų išbandyti jėgų NBA vasaros lygoje.

Oficialiai krepšininko, kuris praėjusiame Eurolygos sezone vidutiniškai rinko 12 taškų, 3,4 atkovoto kamuolio ir 11,6 naudingumo balo, sutartis su „Unicaja“ baigsis birželio pabaigoje.

Iki šiol pasiūlymo M. Kuzminskas jau yra sulaukęs ir iš kitos Stambulo komandos – „Darussafaka“ lietuvį vilioja su 800 tūkst. eurų atlyginimu per metus. Taip pat buvo gandų, kad juo domisi ir Maskvos CSKA klubas.

Akivaizdu, kad Lietuvos rinktinės narys vasarą tikrai turės iš ko rinktis. Bet dabar dėl savo ateities galvos jis nesuka ir stengiasi kuo geriau užbaigti sezoną su Malagos ekipa.

Iki ACB lygos reguliariojo sezono pabaigos likus sužaisti vos vieną turą, „Unicaja“ (19/14) jau užsitikrino šeštą vietą ir ketvirtfinalyje veikiausiai susigrums su trečioje pozicijoje besirikiuojančia „Valencia“ (27/6).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)