Nė vieno kėlinio nelaimėjusios Toronto komandos naštą ant savo pečių vėl prisiėmė abu lyderiai, kartu pelnę net 59 iš visų 91 taško. Tiesa, „Raptors“ žvaigždės vėl ne itin blizgėjo savo taiklumu: 36 taškus surinkęs Kyle'as Lowry pataikė tik 12 metimų iš 27 bandymų, o 23 taškus pridėjęs DeMaras DeRozanas – 8 iš 21.

O štai „Heat“ lyderių duetas Goranas Dragičius ir Dwyane'as Wade'as, kurie įmetė atitinkamai 30 ir 22 taškus, sulaukė kur kas didesnio komandos draugų indėlio: dviženkliu taškų skaičiumi pasižymėjo dar trys žaidėjai, iš kurių du – atsarginiai.

Dar skurdžiau atrodė Kanados klubo rezultatyvių perdavimų grafa, kurioje degė skaičius 10. Tiesa, ir varžovai daug įspūdingesniu kamuolio dalinimusi pasigirti negalėjo (15).

„Dinozaurai“ nepasinaudojo galimybe nuliūdinti Majamio sirgalius ir pirmą kartą klubo žengti į Rytų konferencijos finalą. Serijos iki keturių pergalių rezultatas tapo lygus 3-3, o lemiamas mačas Toronte bus žaidžiamas jau šį sekmadienį 22.30 val. Lietuvos laiku.

Ši pusfinalio serija iš abiejų klubų žaidėjų jau pareikalavo ne tik daugybės jėgų, bet net ir aukų: šeštajame mače „Raptors“ vairininkas negalėjo remtis dviem savo starto penketo žaidėjais – čiurnos traumą besigydančiu Jonu Valančiūnu ir riešą susižeidusiu DeMarre'u Carrollu, o „Heat“ padėti negalėjo kelio problemų turintis centras Hassanas Whiteside'as.

Apskritai, tiek „Raptors“, tiek „Heat“ šiuo metu yra daugiausiai atkrintamosiose varžybose rungtynių sužaidusios komandos – ketvirtfinalio barjerus abi įveikė taip pat seriją laimėdamos po 7 akistatų mūšių. Kanados klubas 4:3 palaužė Indianos „Pacers“, o Floridos ekipa tokiu pačiu rezultatu – Šarlotės „Hornets“ vyrukus.

Šios poros nugalėtojo konferencijos finale jau kurį laiką laukia Klivlando „Cavaliers“ komanda, kuri vienintelė šiose atkrintamosiose dar nė sykio nesuklupo: 4-0 eliminuoti ir Detroito „Pistons“, ir Atlantos „Hawks“ krepšininkai.

„Heat“: Goranas Dragičius 30 (10/16 dvit., 2/5 trit., 4/4 baud. met., 7 atk. kam., 4 rez. perd.), Dwyane'as Wade'as 22 (7/17 dvit., 1/4 trit., 5/6 baud. met., 5 rez. perd.), Joe Johnsonas 13, Justise'as Winslow 12, Joshas McRobertsas 10 taškų.

„Raptors“: Kyle'as Lowry 36 (9/22 dvit., 3/5 trit., 9/10 baud. met.), DeMaras DeRozanas 23 (8/20 dvit., 0/1 trit., 7/7 baud. met.), Patrickas Pattersonas 8, Cory Josephas 7, Terrence'as Rossas 6 taškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)