Po pralaimėjimo Oklahomos „Thunder“ ekipai vykusioje spaudos konferencijoje 67-erių amerikietis net nesistengė slėpti sarkazmo ir ne sykį pašiepė žurnalistų užduodamus klausimus.

Vieno iš žiniasklaidos atstovų paklaustas, ar nejaučia apmaudo, jog nebandė remtis žemesniu penketu, G. Popovichius atsakė labai aršiai.

„Ne. Argi jūs jau tapote treneriu? Pabandykite to nedaryti“, – atsikirto strategas.

Tuo metu kito žurnalisto paklaustas, apie ką prieš ketvirtąjį kėlinį kalbėjosi su ekipos veteranu Timu Duncanu, treneris atsakyti nepanoro.

„Tu tikrai to klausi? Ir manai, kad pasakysiu, apie ką mes kalbėjomės? Ne, to tikrai nebus“, – pareiškė strategas.

Pasiteirautas, ar jaučia nusivylimą, G. Popovičius to net nebandė slėpti.

„Nusivylimą? Be abejo, visi jaučia nusivylimą po pralaimėjimų.Galbūt tai nerūpi tik komandai, kuri turnyro lentelėje yra paskutinė“, – teigė jis.

Kai kurie iš G. Popovichiaus atsakymų:

Įspūdingai reguliariajame sezone rungtyniavusi „Spurs“ ekipa Vakarų konferencijos pusfinalio seriją varžovams iš Oklahomos gana netikėtai pralaimėjo 2-4.

Po paskutinio serijos mačo kilo nemažai klausimų, ar karjeros neketina baigti 40-metis „Spurs“ veteranas Timas Duncanas, ir 38-erių Emanuelis Ginobili, tačiau abu krepšininkai apie tai tikino negalvojantys.

„Apie tai pradėsiu mąstyti kiek vėliau, dabar reikia suprasti, kas įvyko“, – pažymėjo T. Duncanas, o E. Ginobili teigė, kad kiekvienais metais jaučia didelę motyvaciją rungtyniaudamas kartu su Tony Parkeriu ir Timu Duncanu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)