Serijoje su iki trijų pergalių „Heat“ atsilieka 2-3, o jeigu sukluptų naktį iš penktadienio į šeštadienį Majamyje vyksiančiame mače, sezonas ekipai būtų baigtas.

Majamio „Heat“ komanda į lemiamą sezono dvikovą stos be pagrindinio komandos ramsčio gynyboje. Šeštąsias serijos su Toronto „Raptors“ rungtynes praleis vidurio puolėjas Hassanas Whiteside‘as.

Nėra aišku, ar komandai galės padėti ir kitas starto penketo žaidėjas Luolas Dengas, kuris penktojoje akistatoje Toronte skaudžiai užsigavo riešą. „Tai paaiškės tik prieš pat rungtynes. Reikia elgtis protingai ir priimti logišką sprendimą“, – pažymėjo L. Dengas.

Itin panašią traumą penktose serijos rungtynėse patyrė ir „Raptors“ puolėjas DeMarre‘as Carrollas, nesėkmingai griuvęs ant parketo ir susižeidęs riešą. Kol kas Toronto klubas taip pat nėra apsisprendęs, ar puolėjas išbėgs į aikštelę.

Jeigu nežaistų D. Carrollas, Toronto ekipos treneriui Dwane‘ui Casey tektų visiškai perrikiuoti gretas. „Raptors“ jau dvejas rungtynes turėjo verstis be vidurio puolėjo Jono Valančiūno, kuris yra pasitempęs čiurną. Kada lietuvis sugrįš į aikštelę, nėra aišku. Lygiai tiek pat rungtynių kiek ir J. Valančiūnas šioje serijoje jau praleido ir H. Whiteside'as, nors Majamio klubas savaitės pradžioje buvo pranešęs, kad aukštaūgis ant parketo pasirodys jau artimiausiu metu.

„Šiuo metu NBA lygoje mažai sveikų krepšininkų, labai mažai“, – artėjant itin svarbiam mačui atsiduso „Raptors“ strategas Dwane'as Casey.

Mačas Majamyje prasidės ankstų šeštadienio rytą 3 val. Lietuvos laiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)