Nugalėtojus į pergalę vedė Lukas Lekavičius ir Paulius Jankūnas (10 atk. kam.), pelnę po 18 taškų. Po 12 taškų pridėjo Ianas Vougioukas ir Renaldas Seibutis.

Tuo metu „Juventus“ ekipai 17 taškų įmetė Chavaughnas Lewisas, po 15 pridėjo Saulius Kulvietis ir Edgaras Želionis.

„Juventus“ ekipoje nežaidė kelio traumą besigydantis Spenceris Butterfieldas.

Antrosios serijos rungtynės vyks penktadienį Utenoje.

„Juventus“ klubas ketvirtą kartą istorijoje žaidžia „Tete-a-Tete Casino-LKL“ pusfinalyje, bet nė sykio ne tik neprasibrovė į finalą, tačiau taip ir nemetė rimtesnio iššūkio favoritams.

Su „Žalgiriu“ Utenos klubą keliai pusfinalyje suvedė 2011 ir 2015 metais. Prieš penkerius metus „Žalgiris“ nepaliko vilčių „Juventus“ ekipai 95:63 ir 90:65 (2-0), o pernai nušlavė net 81:53, 91:58 ir 96:49 (3-0).

„Žalgiris“: Lukas Lekavičius (5 rez. perd.) ir Paulius Jankūnas (10 atk. kam.) po 18, Renaldas Seibutis ir Ianas Vougioukas po 12, Brockas Motumas ir Edgaras Ulavonas po 7.

„Juventus“: Chavaughnas Lewisas 17 (5 rez. perd.), Edgaras Želionis ir Saulius Kulvietis po 15, Arminas Urbutis, Martynas Linkevičius ir Egidijus Dimša po 9.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)