Šventinėje vakarienėje dalyvavo klubo pagrindiniai rėmėjai, vadovai, administracija, žaidėjai, treneriai ir jų antrosios pusės bei „Cido“ arenos vadovybė.

Kiekvienam krepšininkui klubas įteikė po įrėmintą nuotrauką atminčiai ir kvietė pasidalinti mintimis apie prabėgusį sezoną. Visi krepšininkai lyg susitarę teigė, kad „Lietkabelis“ yra auginti organizacija bei linkėjo jai sėkmės.

„Laikas ne po laiptelį žengti į priekį, o padaryti šuolį. To ir linkiu“, – po šio klubo marketingo direktoriaus Roko Mickevičiaus pasisakymo salėje nuskambėjo audringiausi aplodismentai.

Visus pralinksmino Jurica Žuža, kuriam simboliškai paskutiniam buvo įteikta atminimo dovana, kadangi kroatas baigė karjerą. Aukštaūgis padėkojo už metus, praleistus Panevėžyje, o paskutinius žodžius ištarė Kobes Bryanto stiliumi: „Mamba out“ bei padėjo mikrofoną ant grindų.

Iš „Lietkabelio“ prezidento Alvydo Bieliausko rankų vyriausiasis treneris Kazys Maksvytis ir asistentas Gintaras Kadžiulis gavo bilietus į šią savaitę Berlyne vyksiantį Eurolygos finalinį ketvertą. Specialistai iš arti galės stebėti visas ketverias rungtynes.

Susirinkusius savo dainomis džiugino Panevėžio jaunieji atlikėjai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)